Connect with us

Algemeen

Partner van Rob de Nijs deelt groot verlies: ‘Een enorme leegte blijft achter.’

Jet, de vrouw van Rob de Nijs, heeft onlangs een ontroerende boodschap gedeeld op Instagram ter herinnering aan haar moeder, die een jaar geleden precies op Jet’s verjaardag overleed.

In haar bericht vertelt Jet hoe ze haar moeder eert door haar favoriete bloemen op tafel te zetten en haar geliefde taart te serveren. Ze beschrijft dat ze iedere dag probeert te genieten van het leven, maar dat deze dag voor haar extra speciaal en beladen is.

Rob de Nijs’ Gezondheid
Rob de Nijs, die al jaren kampt met de ziekte van P@rkinson, heeft volgens Jet de afgelopen periode een snelle achteruitgang in zijn gezondheid doorgemaakt. In een eerder interview sprak Jet openlijk over zijn fysieke toestand, die sinds vorig jaar aanzienlijk is verslechterd.

Na meerdere l0ngembolieën bracht Rob maanden door in het ziekenhuis en in een revalidatiecentrum. Jet gaf aan dat ze zich steeds meer terugtrekken uit het sociale leven en slechts beperkt bezoek ontvangen.

Ondanks dat Rob eerder aangaf dat hij euthanasie zou overwegen als het leven ondraaglijk werd, is hij volgens Jet nog altijd zeer gehecht aan het leven en geniet hij van de momenten die nog mogelijk zijn.

Musical over Rob de Nijs
Ondanks zijn gezondheidsproblemen blijft Rob de Nijs in de schijnwerpers. Onlangs werd bekendgemaakt dat René van Kooten de hoofdrol zal spelen in *Malle Babbe*, een musical die het leven van Rob de Nijs centraal stelt.

Deze musical, die in 2025 in de theaters te zien zal zijn, neemt het publiek mee door de hoogte- en dieptepunten van Robs carrière en persoonlijke leven.