Connect with us

Algemeen

Bijna 40 jaar na Crocodile Dundee ziet Linda Kozlowski er beter uit dan ooit

Als je ooit naar “Crocodile Dundee” hebt gekeken, herinner je je vast de prachtige blonde actrice die naast Paul Hogan schitterde! Het was in 1986 dat deze iconische komediefilm voor het eerst in de bioscoop verscheen en sindsdien heeft hij een onuitwisbare indruk achtergelaten. Nu, bijna vier decennia later, is het tijd om te zien hoe de actrice die de rol van Sue vertolkte er vandaag uitziet!

De vrouw waar we het over hebben, is de Pools-Amerikaanse actrice Linda Kozlowski. Ze werd wereldwijd beroemd door haar geweldige optreden in “Crocodile Dundee”, waarin ze de rol van Sue Charlton op zich nam. Haar charme en uitstraling in de film lieten niemand onverschillig. Haar prestaties zorgden ervoor dat ze al snel een geliefde naam werd in Hollywood. De blonde schoonheid speelde een sleutelfiguur in de film en wist het publiek te betoveren met haar sterke persoonlijkheid en verleidelijke looks.

Niet alleen haar carrière kreeg een enorme boost door deze film, maar er gebeurde ook iets in haar privéleven. De chemie tussen Linda en haar tegenspeler Paul Hogan sprong van het scherm af en werd een echte liefdesrelatie. Hun romance groeide snel en leidde uiteindelijk tot een huwelijk. Linda en Paul trouwden in 1990, vier jaar na hun ontmoeting op de filmset, en hun relatie duurde maar liefst 24 jaar. Samen kregen ze een zoon, Chance Hogan, die hun erfgenaam werd.

Hoewel hun huwelijk lang standhield, liep het in 2014 toch op de klippen. Hoewel de exacte reden voor hun scheiding nooit helemaal openbaar is gemaakt, gingen er geruchten rond over problemen in de relatie. Sommigen beweerden dat de band tussen Paul Hogan en zijn ex-vrouw, Noelene Edwards, bijdroeg aan de spanningen binnen hun huwelijk. Noelene en Paul waren vóór Linda twee keer getrouwd en gescheiden, wat hun relatie erg ingewikkeld maakte.

Ondanks de uitdagingen bleef Linda altijd sterk. Toen ze eenmaal besefte dat hun liefde voorbij was, aarzelde ze niet om de relatie te beëindigen. Ze was vastbesloten om door te gaan met haar leven en heeft sindsdien laten zien dat ze in staat is om zichzelf opnieuw uit te vinden. Na haar scheiding trok ze zich grotendeels terug uit de schijnwerpers en besloot ze om zich te richten op een rustiger leven, weg van de Hollywood-glamour. Ze heeft zich sindsdien beziggehouden met andere passies, zoals reizen en haar persoonlijke welzijn.

 

Linda Kozlowski’s verhaal is er een van succes, liefde en de ups en downs van het leven in de schijnwerpers. Hoewel ze niet meer zo vaak op het scherm te zien is, blijft ze een onvergetelijke verschijning voor iedereen die haar in “Crocodile Dundee” zag. Haar bijdrage aan de film en haar levensverhaal zijn een blijvende herinnering aan haar talent en charisma, zowel op als buiten het scherm.

Vandaag de dag leidt Linda een veel rustiger leven, ver weg van de glitter en glamour van Hollywood. Toch blijft ze voor velen de stralende ster die ooit het hart van miljoenen veroverde. En hoewel ze misschien niet meer zo vaak in het nieuws verschijnt, blijft ze een belangrijke figuur in de herinneringen van diegenen die haar geweldige prestaties op het witte doek nog steeds koesteren.