Connect with us

Algemeen

Joeri trouwt met etalagepop Margo: “Ze is het beste wat me ooit is overkomen”

In de afgelopen jaren zijn poppen sterk in populariteit toegenomen, vooral sinds de pandemie. Wat ooit een niche-interesse was, is nu uitgegroeid tot een wereldwijde trend, met enkele mensen die zelfs relaties aangaan met hun poppen. Een bijzonder voorbeeld hiervan is het verhaal van Joeri Tolotsjko, een 36-jarige bodybuilder uit Kazachstan, die in 2023 trouwde met zijn pop Margo. Dit huwelijk, hoewel ongebruikelijk, heeft veel internationale aandacht gekregen.

Joeri en Margo ontmoetten elkaar in 2019 in een bar in Kazachstan. Wat begon als een spontane ontmoeting groeide uit tot een hechte band. Margo, die als gastvrouw werkte, viel Joeri op door haar vriendelijke karakter. Na een jaar besloten ze te trouwen, wat wereldwijd voor opschudding zorgde. Het huwelijk tussen Joeri en Margo heeft zowel bewondering als kritiek gekregen, waarbij sommige mensen hun relatie zien als een teken van persoonlijke vrijheid, terwijl anderen het als bizar beschouwen.

In Kazachstan zijn er geen specifieke wetten die een huwelijk met een object verbieden, wat het mogelijk maakte voor Joeri en Margo om hun relatie te formaliseren. Ondanks de controverse blijft Joeri standvastig in zijn keuze, met de steun van zijn familie en vrienden. Volgens Joeri is Margo in staat om eenvoudige zinnen te zeggen en beschikt ze over een verwarmingsfunctie, wat haar aanwezigheid aangenamer maakt.

Joeri heeft Margo zelfs een tijdlang een Instagram-account gegeven, maar besloot dit te verwijderen toen haar populariteit groeide. Hij was bezorgd over de aandacht die hun relatie kreeg en wilde hun privacy waarborgen. Toch brengt het leven met een pop ook unieke uitdagingen met zich mee. Margo onderging bijvoorbeeld plastische chirurgie en ontwikkelde een “complex” door haar plotselinge bekendheid.

Hoewel hun relatie voor velen ongebruikelijk lijkt, heeft Joeri altijd steun gehad van zijn familie. Zijn vrienden en familie erkennen dat zijn geluk en welzijn vooropstaan, zelfs als zijn keuze onconventioneel is. Dit begrip heeft Joeri geholpen om om te gaan met de negatieve reacties die hij soms online ontvangt.

Joeri en Margo’s relatie is niet zonder moeilijkheden geweest, maar ondanks de uitdagingen blijven ze samen. De veerkracht die nodig is om een dergelijke relatie te onderhouden toont dat liefde en gezelschap in verschillende vormen kunnen voorkomen. Hun verhaal benadrukt de diversiteit van menselijke relaties en daagt de traditionele normen uit.

Of je het nu begrijpt of niet, het huwelijk van Joeri en Margo laat zien dat persoonlijke vrijheid en geluk voor iedereen anders kunnen zijn. Hun relatie zet ons aan het denken over hoe we liefde en relaties definiëren, en hoe sociale normen voortdurend evolueren.