Connect with us

Algemeen

22-jarige uitgelachen om gewicht – drie jaar later verbazen pestkoppen zich als ze langs het strand wandelt

Werken aan je gewicht is een uitdaging die velen van ons aangaan. Het is niet ongebruikelijk om moeite te hebben om regelmatig te bewegen en gezond te eten in de huidige maatschappij.

In deze samenleving is het echter helaas ook gebruikelijk om veroordeeld en gepest te worden vanwege overgewicht. Dit was precies wat de 22-jarige Ayala overkwam toen ze in 2020 127 kg woog en nare opmerkingen online te verduren kreeg vanwege haar lichaam.

Maar nu, drie jaar later, zijn de pestkoppen niet meer zo luidruchtig…

Gewichtsverlies kan een buitengewone reis zijn, en Ayala kan daarover meepraten.

“Toen ik in 2020 begon met afvallen, werd ik bespot en online gepest,” vertelde Ayala. Op dat moment woog ze 127 kg. Ze kreeg commentaren zoals “Je zult nooit afvallen, je zult falen, je kunt net zo goed stoppen met proberen,” volgens The Sun.

Maar Ayala was vastbesloten om de negatieve opmerkingen te trotseren en bewees haar critici ongelijk. Ze verloor aanvankelijk 11 kg en onderging later zelfs een maagverkleining.

Na de operatie begon Ayala serieus te trainen en volgde ze een gezond dieet, wat haar vruchten begon af te werpen.

Binnenkort woog Ayala slechts 52 kg, maar ze had te maken met overtollige huid als gevolg van het gewichtsverlies.

Om dit probleem aan te pakken, besloot Ayala een operatie te ondergaan om de overtollige huid te verwijderen en nog een paar extra kilo’s kwijt te raken.

Vandaag de dag weegt Ayala een gezonde 68 kg en voelt ze zich beter dan ooit tevoren. De pestkoppen hebben sindsdien niets meer van zich laten horen en hebben waarschijnlijk spijt van hun gemene opmerkingen.

Ayala heeft een ongelooflijke prestatie geleverd, en je kunt hier een video bekijken van haar hele reis. Ze heeft bewezen dat met vastberadenheid en doorzettingsvermogen, zelfs de grootste obstakels overwonnen kunnen worden.

@aayalacatt Replying to @Yaz Had a long journey, but having discipline and beliefs in yourself, anything is possible, i always wanted to feel good in my own body so i never gave up and kept going for my goals😤 i can finally say i did it. #transformation #motivation #fyp #weightlossprogress #gastricsleeve #tummytuck #discipline ♬ Search & Rescue – Drake